Cel mai bun mod de a usca eficient și corect rufele.

Cât de importantă este uscarea corectă a rufelor?

Cum usuci rufele corect acasă?

Dezvoltarea tot mai accelerată a domeniului imobiliar a dus implicit la o rată mare de cumpărare a apartamentelor. În 2018 dezvoltatorii imobiliari mizează mai mult pe spații mici pentru a maximiza cât mai mult profitul. Iar cum apartamentele sunt la mare căutare în țara noastră oamenii se mulțumesc și cu spații mai mici. Însă acest lucru duce implicit la spațiu insuficient pentru toate ustensilele casnice de care a-ti avea nevoie pentru a va efectua toate activitățile ce țin de gospodările într-un mod cât mai sănătos cu putință.Hainele calcate si uscate corect reduc semmificativ sansele sa ne imbolnavim de astm sau alte boli de plamani.

Masina de spalat si calcat haine si rufe
Masina de spalat haine gri cu uscator incorporat

Spațiu mic al locuinței adesea nu oferă posibilitatea de amplasare a unei mașini de uscare a rufelor sau un spațiu de calcat haine. Adesea suntem obligați să facem compromisuri și nu ne dăm seama de fapt că ne punem în pericol sănătatea.

Uscarea hainelor este cel mai important proces iar casele ar trebui să fie dotate cu o suprafață sau un spațiu special destinat pentru uscarea corectă a hainelor și chiar pentru calcat rufe.

În cazul în care hainele nu sunt uscate corect și sănătos acestea dezvoltă o bacterie numită Stachybotrys chartarum, mai exact mucegaiul toxic. În timp aceasta duce la formarea unor boli cum ar fi alergii, astm sau infecții.

Care este cel mai bun mod de a usca eficient și corect rufele?

Cel mai eficient mod pentru o uscare corectă și eficientă a rufelor este să alegem un program pentru mașina de spălat rufe automată ce are și un semi-program de uscare în acest fel rufele sunt pe jumătate uscate iar ca alternativă se pot duce la călcătorie pentru a fi complet uscate și călcate.

Un alt mod util de uscat rufele sănătos este uscătorul retractabil pentru rufe. Asta în cazul în care dumneavoastră dețineți balcon pentru apartament sau locuința. Lucrul cel mai sănătos este lumina naturală a soarelui. Lasați hainele la uscat și ulterior depozitați hainele în spațiul pentru calcat haine.

haine calcate si uscate pe sarma la soare
tricouri si camasi calcate in vant sub cerul liber si albastru

Dacă aveți norocul să locuiți la curte vă puteți amenaja un spațiu special pentru uscatul rufelor. Ca o soluție alternativă de uscare sănătoasă a rufelor puteți foloși un sistem de uscare prins în tavan sau un uscător de rufe ajustabil în lungime.

Cea mai ușoară soluție pentru o curățare eficientă și ecologică este spălătoria. Uitați de spălat și de călcat rufe, hainele sunt gata a doua zi și nu trebuie să mai aveți batăi de cap. Însă acest lucru poate fi costisitor de aceea este bine să vă gândiți la soluții alternative. Călcătoria este o soluție de asemenea foarte efeicientă. Mizați pe un program cu uscare inclusă și ulterior apelați la serviciile unei călcătorii. În acest fel hainele dumneavoastră vor fi spălate corect, uscate corespunzător și gata călcate.
Hainele calcate si uscate corect

Hainele calcate si uscate corect , previn boli ca astmul si alte boli de plamani

Viitorii antreprenori ar trebui să ia in considerare dotarea apartamentelor cu spații speciale destinate spălării și uscării rufelor, până atunci folosim metodele alternative, spălătorii, călcătorie sau spălarea corectă la domiciliu. Chiar dacă în 2018 se cunosc pericolele uscării incorecte a hainelor în procesul de planificare și realizare a locuințelor nu se ia în cosiderare acest lucru astfel este o problemă care rămâne în continuare nerezolvată.

Leave a Reply

Close Menu