Alta promotie cu 1 recomandare si haine calcate gratis

Echipa HaineLaDunga vine in intampinarea voastra cu o promotie pentru calcat haine, calcat camasi etc. in Bucuresti, de nerefuzat.

Recomanda 3 prieteni si vei beneficia de 1 serviciu de calcat GRATIS in valoare de 96 ron (3 kg maxim)

*Pentru a beneficia de promotie, livrarea si colectarea hainelor (3kg maxim), va fi facuta de dumnevoastra la punctul nostru de lucru.

Odata ce ai descoperit serviciile de calcat camasi oferite de HaineLaDunga, suprizele placute pentru tine legate de calcatul hainelor nu se opresc aici. Calcatoria noastra vine cu o promotie pentru calcat haine GRATIS.

Trebuie doar sa recomanzi 3 prieteni/persoana cu care interactionezi sau orice alta persoana si beficiezi de un calcat haine GRATIS in valoare de 96 Ron (3 kg maxim).

Aceasta promotie de calcat haine gratis, calcat camasi si nu numai, se aplica o singura data pentru serviciile de calcatorie HaineLaDunga.

Reducere de pret la calcat camasi in bucuresti

Fa-ti viata mai usoara si mai libera, si lasa grija hainelor care trebuiesc calcate in seama noastra. Ne suni pentru a stabili data si locatia de colectare a hainelor, venim si ridicam produsele, le calcam si ti le livram in 24/48 ore la locatia dorita fara a te deplasa din casa.
Calcat camasi, tricouri, maiouri, bluze, pantaloni, sacouri, costume , rochii de seara, lenjerii, perdele, halate , hainele de bebelusi, Nu avem restrictii de tipuri de produse sau materiale care sa nu le acceptam la calcat.

Nu mai astepta! Recomanda 3 prieteni si vei beneficia de serviciile de calcatorie GRATIS in valoare de 96 Ron!

Departamentul de calcatorie HaineLaDunga va sta la dispozitie de luni pana vineri intre orele 09:00-17:00

Ne puteti contacta prin formular de comanda, telefonic , sms sau facebook.
HaineLaDunga pentru servicii de calcatorie in Bucuresti : 0763 209 731

Mai multe informatii puteti gasi pe pagina de preturi.

Close Menu