Haine calcate si impachetate alaturi de camasa calcata

Despre noi​

Servicii calcat rufe Bucuresti

Suntem o echipa de profesionisti cu o vechime de 14 ani in calcatul textilelor si servicii calcat rufe.

Va punem la dispozitie serviciile noastre de cea mai buna calitate , ocupandu-ne de toata logistica necesara colectarii si livrarii hainelor calcate.

Articolele dumneavoastra, de imbracaminte, vor beneficia de o atentie deosebita folosind echipamente de ultima generatie: mese de calcat cu absorbtie si vaporizatoare, statii de calcat cu talpa speciala ce nu permite arderea materialelor si/sau luciu la haine.

Incercam sa satisfacem nevoile clientilor prin calitatea serviciilor oferite , prin haine calcate impecabil, prin promptitudine si adaptabilitate la programul lor.

Ne perfectionam in fiecare zi in tehnici de calcat haine , pentru a oferi o calitate impecabila si pentru a ne imbunatatii procentajul de satisfactie a clientilor aproape de 100%.

Servicii calcat rufe oferite de haineladunga in bucuresti
Despre noi cu calcatoria haineladunga

De ce sa ne alegeti pe noi ?

Cele cateva sute de clienti satisfacuti de calitatea servicii de calcat rufe poate fi un motiv sa ne alegeti pe noi, insa nu trebuie sa ne credeti pe cuvant.

Va puteti convinge singuri de serviciile de calcat rufe ale calcatoriei HaineLaDunga, de calitatea si proptitudinea noastra, incercand ofertele noastre ‘Preturi ‘ .

Cum dai de noi?

Ne poti contacta prin formularul de comanda sau telefonic , urmand sa stabilim care este nevoia voastra, locatia si data de unde urmeaza sa ridicam produsele care vor fi calcate , venim la locatia voastra si cantarim hainele , le calcam si le livram tot asa la ora si locatia dorita in 24/48 de ore.

Parerile clientilor

Calcatul pare sa fie o placere pentru acesti oameni. Nu pot sa spun ca le impartasesc aceeasi placere 🙂 , tocmai de aceea am apelat la ei. Multumesc.
Alina S
Designer
HaineLaDunga, poate cea mai buna calcatorie din Bucuresti; Foarte prompti ,comunicativi si flexibili. Mi-au colectat camasile de dimineata si le-au livrat in aceeasi zi dupa 10 ore. Bravo
Bogdan I
IT

Close Menu